Acasă » 2016 » Iunie » 29 » Bite – Muşcătura 2015, filme online HD, subtitrat în Română
10:07:12
Bite – Muşcătura 2015, filme online HD, subtitrat în Română


Viitoarea mireasă Casey (Elma Begovic), împreună cu cele mai bune două prietene ale sale, Kirsten (Denise Yuen) şi Jill (Annette Wozniak), se duce la o petrecere a burlăciţelor unde să aibă parte de-o ultimă noapte de dezmăţ înainte de căsătorie. Fetele se distrează la plajă, în cluburi de noapte şi în alte locuri pe care le găsesc a fi interesante. Dintre cele două prietene, Kirsten este cea mai cuminte, în timp ce Jill este un pic mai sălbatică şi libertină, fiind dornică să filmeze momente stânjenitoare sau chiar scandaloase.

Într-o bună zi, pe când se aflau la înot într-o minunată lagună, Casey este muşcată de ceva nevăzut. Cu toate că nu e nimic foarte grav şi nu se sperie de acest lucru, muşcătura se va dovedi a fi una teribil de problematică. Când Casey se întoarce acasă din vacanţă, logodnicul ei o întâmpină cu un scaun înalt antic simbolizând faptul că îşi doreşte să aibă un copil cât de curând, o dorinţă pe care ea n-o împărtăşeşte momentan.

La scurtă vreme după ce se întoarce acasă, Casey începe să se simtă rău şi rana de pe picior provocată de muşcătura din vacanţă începe sa se extindă şi să capete un aspect urât. De asemenea, ea începe să se simtă rău şi începe să-şi amintească unele lucruri care s-au petrecut în locul de vacanţă, ea trezindu-se într-o zi goală pe plajă, însă este mult prea speriată pentru a putea să răspundă la ceea ce se întâmplă cu trupul ei.
Categorie: Groaza | Vizualizări: 1030 | Adăugat de: mariangojnea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]